Derek Prince drev 9-10 demoner ut av en kvinne

Derek Prince drev 9-10 demoner ut av en kvinne

 

Stephen Mansfield beskriver hvordan Derek Prince drev 9-10 demoner ut av en kvinne:

"En lokal baptistpastor, som knapt kjente Derek, ringte en dag til ham og sa:

-Herren har vist meg at du må betjene en kvinne i min menighet og utfri henne.

Derek var ikke sikker på hva pastoren ønsket, og mens han fremdeles sto i telefonen, ba han ganske kort: "Herre, er dette fra deg?" Han følte at svaret var 'ja', og fortalte baptiskpastoren at han ønsket å treffe kvinnen. De gjorde deretter en avtale.

Da pastoren ankom sammen med kvinnen, syntes Derek at hun virket som en ganske vanlig amerikansk husmor. Pastoren begynte øyeblikkelig å forklare:

-Denne kvinnen er allerede utfridd fra en 'nikotinånd', men det er flere demoner som må komme ut.

Derek var sjokkert over at en baptist ville uttrykke seg på den måten, men han samtykket i å stå sammen med denne mannen for å drive demoner ut av kvinnen. De gikk inn på Dereks kontor, og alle tre begynte å be om utfrielse.

Baptistpastoren tok ledelsen. Han skrek med høy stemme og befalte åndsmaktene å forsvinne. Det virket som om han trodde at jo høyere han skrek, desto mer kraft hadde han. Det viste seg ikke å stemme. Etter bare en kort stund var han helt utmattet, og kvinnen var uforandret.

Så tok Derek over. Han vendte seg mot kvinnen og begynte å tale til hennes ånd.

-I Herren Jesu Kristi navn, hva er ditt navn?, befalte han.

Plutselig kom en kraftig, maskulin stemme ut av hennes munn, som ganske enkelt sa:

-Hat.

Straks Deret hørte ordet, betraktet han kvinnens ansikt og så det mest perfekte ansiktsuttrykket av hat han noen gang hadde sett eller kunnet forestille seg. Så talte ånden i kvinnen nok en gang:

-Hat, sa den, -og jeg kommer ikke ut. Jeg har bodd her i 25 år, og jeg kommer ikke ut.

Derek visste at ånder ofte setter seg til motverge med frykt og trusler. Han hadde så mye erfaring i å kaste ut demoner at slik taktikk ikke bet på ham. Derek stod vendt mot kvinnen og følte at hans sjel ble fylt med en styrke han sjelden hadde kjent. Han befalte ånden å forlate henne. Den nektet, men Derek mistet ikke motet. Han og den andre pastoren ba, leste fra Skriften og beordret ånden å forsvinne. Plutselig tok kvinnen strupetak på seg selv og forsøkte å kvele seg. Derek og den andre mannen visste at ånden brukte kvinnens egen kropp mot henne, og de begynte å befale ånden om å slippe taket, samtidig som de fysisk dro kvinnens hender bort fra halsen deres.

Til slutt flyktet ånden, og kvinnen kunne slappe av. Kampen hadde gjort henne utmattet, og kroppen hennes utstrålte en forbløffende varme. De to pastorene følte imidlertid at det var mer som skulle gjøres, og de begynte straks å befale åndsmaktene i kvinnen å si hva de hette og forsvinne. En utroskaps ånd sa navnet sitt og flyktet på Dereks kommando. Seks eller syv andre ånder sa navnene sine og forsvant. En av dem identifiserte seg som dødens ånd.

Da arbeidet var gjort, så Derek på kvinnen og forstod at hun var forvandlet. Hennes ansikt var forandret, og det virket som om hennes skikkelse hadde fått en mild glød som ikke hadde vært der tidligere. Hun var fri, og alle la merke til det (Mansfield, 2007, s. 205-206 )."

 

Kilde: Mansfield, Stephen. (2007). Derek Prince. En biografi.  Loddefjord, Bergen: Derek Prince Ministries - Norge.