-Hvis Du vekker min døde sønn, lover jeg å følge Deg resten av mitt liv

-Hvis Du vekker min døde sønn, lover jeg å følge Deg resten av mitt liv

Fatemeh er en kvinne fra Afghanistan. Sammen med ektemannen sin og deres tre barn, flyttet hun til Kypros i håp om å gi sin familie et bedre liv borte fra krigen i Afghanistan. Da Faremeh kom til Kypros, var hun gravid og hun var muslim. Hun var glad for at barnet hennes ville bli født i et fritt land, og hadde drømmer og håp for det lille barnet som enda ikke var født.

Mot slutten av graviditeten ble hun syk. En undersøkelse hos doktoren viste at babyens hjerte ikke slo. Mens hun enda var i sjokk ble hun fortalt at de måtte foreta et keisersnitt for å fjerne det døde fosteret fra livmoren. Hvis ikke sto hennes eget liv i fare. I sorg ble hun gjort klar til hasteoperasjon. Mens hun lå på operasjonsbordet, gråt hun til Allah:

-Hvorfor lot du meg bli gravid med dette barnet, hvis du skulle ta det bort fra meg!

Da hun gråt for sin døde sønn, så hun et bilde av Jesus på veggen. Hun husket å ha hørt om Jesus, og at han hadde helbredet de syke og vekket de døde til live igjen.

-Jesus, jeg har hørt at du kan vekke de døde. Hvis du vekker min døde sønn, lover jeg å følge deg resten av mitt liv.

Doktoren tok ut barnet, som fremdeles ikke hadde noen hjerteslag. Han løftet opp barnet etter beina, og slo det to ganger på ryggen. Plutselig begynte barnet å gråte. Doktoren, sykepleierne, Fatemeh og mannen hennes var alle vitne til dette mirakelet. Ingen kunne tro det som nettopp hadde hendt. Hele sykehuset snakket om det også. Da Fatemeh gråt av glede og holdt babyen sin i armene, holdt hun løftet sitt og ble en tilhenger av Jesus Kristus. Senere da hun fortalte mannen sin, Reza, om sitt løfte til Jesus, kom også han til tro. Reza sa at hvis noen hadde fortalt ham denne historien, ville han ikke trodd den. Grunnen til at han tror er at han med egne øyne så Jesus vekke sin døde sønn til live.

 

Kilde: IBRA magasinet nr. 1, 2014, s. 33