Brystkreften forsvant da Elaine Cantin kuttet ut karbohydrater

 Brystkreften forsvant da Elaine Cantin

kuttet ut karbohydrater

 

Da Elaine Cantin først ble diagnostisert med brystkreft i 2010, fjernet legene svulsten og noe av det omkringliggende vevet (eng. lumpectomy). Imidlertid kom svulsten raskt tilbake. Legene ønsket da å behandle henne intensivt med kjemoterapi (cellegift) og stråling. På grunn av at hun hadde sett flere familiemedlemmer og venner dø på grunn av den røffe behandlingen (cellegift og stråling), bestemte Elaine Cantin seg for å vurdere også andre behandlingsmuligheter, og hun endte opp med å forsøke den ketogeniske dietten (mat nesten uten karbohydrater). Elaine satte seg selv på en diett med kun 20 gram karbohydrater per dag. Videre holdt hun seg blant annet unna mais, soyaprodukter, hvete, alle meieriprodukter (inkludert smør og ost). Deretter eliminerte hun alt rødt kjøtt, genmodifisert mat, alkohol, koffein og alle kjemiske tilsetningsstoffer som finnes i ferdiglaget mat, da alle disse kan fremme inflammasjon i kroppen.

Videre tok hun ulike tilskudd, brukte noen urter for å avgifte kroppen og fulgte også med på kroppens pH-verdi for å holde kroppen i alkalisk tilstand.

Hennes modifiserte ketogeniske diett hadde en umiddelbar effekt på svulsten hennes og i løpet av to uker var den borte (ifølge Elaine Cantin).

15. april 2013 fikk Elaine Cantin tilbakefall; Kreften hadde kommet tilbake,og tilstanden var nå verre enn tidligere (eng. advanced cancer). Elaine Cantin mente at dette tilbakefallet skyldtes at hun ikke hadde holdt seg til dietten, samt at hun hadde hatt det veldig stressete på jobben. Elaine Cantin gikk da umiddelbart tilbake til en veldig streng versjon av den ketogeniske dietten og 19. mai 2013?, kun én måned senere, viste scanningen at det ikke lenger var noe spor av kreft i kroppen.

I tillegg til å kurere kreft i egen kropp to ganger med sin modifiserte ketogeniske diett, brukte Elaine Cantin den samme dietten til å behandle sin sønns type 1 diabetes i den grad at han ikke lenger trenger insulin...

 

Kilde: http://cancercompassalternateroute.com/therapies/ketogenic-diet-for-cancer/#, lest 03.06.2016