Ledet til Jesus i moskeen - av muslimske lærere

 

Ledet til Jesus i moskeen

 

 av muslimske lærere

 

Zidan – som bor i et muslimsk land i Asia – forteller:

 

Jeg og min kone opplevde en krise i ekteskapet vårt, og vi var like ved å ta ut skilsmisse. Men flere ganger i denne perioden hadde jeg drømmer om at Jesus kom imot meg med en Bibel. Hver gang jeg hadde denne drømmen, kjente jeg en overveldende fred i tiden etterpå. Denne freden var helt nødvendig da familien min stemplet meg som hedensk ettersom jeg fortalte dem at jeg drømte om Jesus. Foreldrene mine var de som var hardest mot meg; de mente at skikkelsen jeg trodde var Jesus i drømmene, var Satan i egen person.

 

Neste kveld jeg skulle legge meg, opplevde jeg at Jesus sa til meg:

 

-Ikke vær redd. Jeg vil gi min fred til deg, bare tro.

 

Men dette gjorde meg bare enda mer forvirret. For dersom jeg tok imot evangeliet om Jesus i livet mitt ville min kone forlate meg, det var hun helt tydelig på. Jeg ville virkelig ikke bryte opp familien min.

Rådvill ba jeg om en samtale med en muslimsk leder i en lokal moske. Jeg delte dilemmaet jeg sto i: Å tro på Jesus, eller forlate familien. Lederen jeg søkte råd hos, viste meg stor barmhjertighet. Etter en god samtale ba han meg om ikke å dele drømmene mine med andre som uansett ikke ville forstå drømmen min. Det skulle vise seg at disse muslimske lærerne trodde på Bibelens Gud, de var åndsfylte menn som ledet meg til troen på Jesus. I moskeen!

Etter at disse lærerne forklarte meg hva drømmene mine betydde, delte jeg det med min kone. Hun ble ikke sint, tvert imot opplevde hun å få en åpenbaring om at Jesus hadde vist seg for meg i drømme for å redde både meg og familien.

I ettertid ble min kone frelst og både jeg og min kone ble døpt i bassenget på et hotell. I dag er vi disipler og etterfølgere av Jesus. Vi studerer Bibelen, Guds ord daglig. Vi ber om forbønn. Be med oss om at vi skal få frimodighet til å dele sannheten om Jesus med mine foreldre og min store familie.

 

Kilde: IBRA magasinet nr. 6 - 2018, s. 33