Marvin Fords opplevelse fra Himmelen i 1972

Marvin Fords opplevelse

fra Himmelen i 1972

  

1.januar 1972 tilbrakte Marvin Ford 30 minutter i Himmelen. Her er en del av hans vitnesbyrd, skrevet av fra lydbåndet ”I went to Heaven” som ble tatt opp i Reserve Church i 1978. Han beskriver med en slik åpenbar glede, himmelens opphøydhet og Guds store kjærlighet mot sitt folk. Jeg liker virkelig hvor beskrivende og samtidig enkel han var da han forklarte det han hadde opplevd. Det vil utvilsomt oppmuntre deg!

Marvin Ford var på sykehuset etter et alvorlig hjerteinfarkt, og hadde intense smerter, da han sto ansikt til ansikt med dødsengelen.

 

Dødsengelen

I stedet for å irettesette den, sa jeg til Herren at jeg ikke klarte mer. Jeg bryr meg ikke om profetene, jeg bryr meg ikke om jobben min, jeg bryr meg ikke om biler, jeg bryr meg ikke om hjemmet mitt, jeg bryr meg ikke om noe som helst. Jeg blir nødt til å kvitte meg med denne smerten…Jeg klarer det ikke lenger. Jeg hadde blitt så svak…jeg klarte ikke å kjempe imot lenger. Da husket jeg hva Jesus sa da han hang på korset:

-Far, i dine hender overgir jeg min ånd.

Og da jeg gjorde det, ble lyset slukket. Og på den måten forlot sjelen kroppen min og umiddelbart … nå dro ikke jeg gjennom den lange mørke tunnelen som Dr. Moody skriver om i sin bok ”Livet etter livet”, …nei, jeg gjorde ikke det. Jeg dro så raskt gjennom de klare lysene i en 45 graders vinkel mot nord. Vi synger sangen, Salme 48: 1,2, ”Fagert hever det seg, en glede for hele jorden er Sions berg, det ytterste Norden, den store konges by.” Det var i den retningen jeg dro.

 

Et syn av den himmelske byen

Og akkurat slik så jeg ned på det mest blendende syn jeg noen gang har sett eller drømt eller forestilt meg i hele mitt liv! Skjønnheten, prakten og herligheten fra den byen tok pusten fra meg! De gylne fargene som kom ut derfra, og lysstrålene som kom fra byen var blindende for øyet. Det var bare det at det ikke var mine øyne. Det var sjelen min som så det. Du skjønner, øynene mine var på senga der nede. Jeg vet ikke om de var lukket eller åpne. ..

Men jeg så på dette … Jeg så murene av jaspis! Les om det i det 21. kapittel i Åpenbaringsboken. Kanskje du allerede har lest det og allerede studert det; Men dersom du ikke har, så les det når du kommer hjem. De er 1500 miles lange, 1500 miles brede, 1500 miles høye og de så ut til å være minst 50 miles tykke. Forsøk å forestille deg dette mentalt. Og det var ingen skygger, verken inne eller ute. Murene var helt gjennomsiktige på grunn av at lyset fra innsiden av byen var så skinnende at ingenting kunne motstå det. Og i fundamentet på veggene så jeg kostbare og middels kostbare edelsteiner. Jeg så diamanter som var større, mye større, kanskje 10 ganger større enn Empire State Building. Rubiner. Perler. Perleportene så ut til å være minst 100 miles i diameter. Jeg så tolv av dem; tolv av disse portene; tre på hver side. Jeg så rubiner og safirer, sardonykser, beryller, topas, smaragder; de forskjellige kostbare og middels kostbare edelsteiner.

Og jeg så fra mur til mur, gater, millioner av kilometer med gater av solid gull. Ikke belagt med gull slik som en sangforfatter skrev, men disse gatene er av solid gull, fullstendig og perfekt gjennomsiktige.  Å, hvilken prakt og skjønnhet og lysstråler som kom fra disse gatene!

Og jeg så boliger på hver side av disse gullgatene. Jeg så store herskapshus; og jeg så bitte små boliger og jeg så boliger i alle størrelser imellom.

Marvin Ford hørte svært vakker musikk og var med i lovprisningen som foregår i Himmelen, men kunne ikke avgjøre om den var vokal eller instrumental. Himmelens skjønnhet er så overveldende at det jordiske språk ikke har ord som kan beskrive den til fulle. Videre kunne han ikke se fysiske forskjeller på menn og kvinner i himmelen. Til sist forteller Ford at han møtte, tilba og kommuniserte med Jesus. Jesus forklarte blant annet hvordan han kan være nær alle de troende på én gang samt at han har full kontroll og at ingen kan ta troen fra en person som setter sin lit til Ham og holder fast på de bibelske løfter.

 

Kilde: http://www.insightsofgod.com/HTML_TESTIMONIES/marvin_ford_I_went_to_heaven.htm, lest 30.08.2011