Starter hver dag med å gå i kirken og be

Starter hver dag med

å gå i kirken og be


I et intervju med fjernsynskanalen CNN forteller den amerikanske skuespilleren Mark Wahlberg (f. 1971) at han daglig går til kirken og ber. Som 17-åring ble Wahlberg satt i fengsel på grunn av gjengkriminalitet. Han brukte narkotika og var på vei inn i en kriminell løpebane. Men i fengselet opplevde han en omvendelse. Etter et besøk av en katolsk prest bestemte den unge Wahlberg seg for å starte et nytt liv.

-Det var ikke lett for meg, men jeg hadde ryggen mot veggen og måtte vise mine omgivelser at jeg ønsket å leve et annet liv, forteller Wahlberg.

Nå er han gift og far til fire barn. Han begynner dagen med å gå til kirken og be. Videre hjelper han unge mennesker i byer som er på kant med loven.

-Jeg føler at det er riktig å gi tilbake, og hjelpe de som opplever det jeg opplevde.

Hver dag starter han med å gå i kirken og be.

-Det er slik jeg begynner dagen. Jeg er der i 15 til 20 minutter og ber til Gud. Jeg takker Gud for alle velsignelsene jeg har fått. Jeg ber om å få være en god tjener for Gud, en god far for mine barn, en god ektemann og en bra leder for de som ser opp til meg. Og jeg ber om at jeg må være en god etterfølger av de som tjener Gud, og som gjør gode ting.

 

Kilde: http://www.dagen.no/2013/08/08/kultur/2_guns/film/bonn/156326, lest 09.08.2013