Derek Prince om å ta vare på gaver fra Gud

Derek Prince om å ta vare på gaver fra Gud

 

Derek Prince skriver at han i USA uventet fikk en nådegave fra Gud til å helbrede mennesker med beinlengdeforskjell:

"Ettersom jeg satte dem over i en stol og holdt føttene deres i mine hender, så begynte den korteste foten å vokse ut foran øynene på meg, og de ble helbredet. Men noen mennesker mente at dette ikke var en passende tjeneste for en ærverdig, velutdannet bibellærer. Jeg bestemte meg for å spørre Herren om dette, og jeg følte at Han gav meg dette svaret:

Jeg har gitt deg en gave. Du har to alternativ. Du kan bruke gaven og få mer. Eller du kan overse gaven og miste den.

Akkurat der og da bestemte jeg meg for å bruke gaven som Gud hadde gitt meg, og jeg mottok virkelig mer. Ved enkelte anledninger har jeg sett en for kort fot vokse ut så mye som fem cm. På samme måte har Guds overnaturlige kraft utløst andre mirakler. Ved en anledning uten noen form for forbønn, ble en mann helbredet for tre forskjellige skrøpeligheter og satt fri fra nikotintrang.

Jeg husker en dame som kom frem med en papirpose i hånden og en nesten 3 cm oppbygd såle på den ene skoen. Idet jeg tok føttene hennes i hendene mine, så vokste den korteste foten ut 3 cm. Hun åpnet så posen og tok ut et par nye sko med helt normale såler. De passet perfekt til føttene hennes. Etter en tid kom jeg til at navnet på denne åndelige gaven min måtte være "kraftgjerninger til mirakler" (Prince, 2004, s. 53 )."

 

Kilde: Prince, Derek. (2004). Hvem er Den Hellige Ånd? En introduksjon til den minst forståtte person i Bibelen. Loddefjord, Bergen: Derek Prince Ministries - Norge.