De eldstes trosbekjennelse

Seneca Sodi sa at det hadde vært mye splid og kritikk av Skriften (Bibelen), og at han gjerne ville ha en kort redegjørelse eller en oppsummering av de eldstes  lærdommer, slik som de nå forsto dem, for at han kunne sammenligne sine egne tanker og sin egen teologi, og også det som læres i menighetene (og ellers i samfunnet)med sannheten slik den er..
Les mer...

Tegn & Under II

Boka består hovedsakelig av beretninger om og av mennesker som har opplevd eller opplever uvanlige hendelser. Noen av beretningene står også i den første utgaven av boka "Tegn & Under".

Les mer...

Hva har hendt?

-Det jeg her har skrevet ble åpenbart for meg mens jeg en formiddag lå i bønn i Bergen. Jeg ble selv veldig grepet av synet. Det kom til meg akkurat som om jeg leste i en bok – et lite hefte – og tanken på bortrykkelsen var akkurat i det øyeblikket slett ikke i mine tanker. Det kom for meg at jeg skulle skrive det ned...Olav Rogde
Les mer...

Bok - Innenfor Paradisets Porter

Rebecca Ruter Springer (1832-1902) ble alvorlig syk på en reise langt borte fra sin mann og sønn. Den pleien hun fikk, var svært mangelfull. I nesten tre uker fikk hun ingen næring, knapt nok vann. Til slutt falt hun i koma. I denne tilstanden opplevde hun at hennes ånd ble ført til Paradiset.

Helt siden boka første gang ble gitt ut i 1898, har den vært til trøst og oppmuntring for mange mennesker og gitt næring til deres håp om å få treffe sine nærmeste igjen på et bedre sted.

Les mer...

Engler i oppdrag (Bok)

Roland Buck opplevde bemerkelsesverdige ting i perioden 1978-1980 da han fikk et budskap til jorden formidlet via engler. Han ble også tatt med en tur til Guds tronsal i Himmelen. Ta deg tid til å studere denne beretningen og prøv budskapet opp mot Bibelens lære.
Les mer...

Jeg vandret i Himmelen med Jesus

Percy Collet ba i 7 ½ år om å få se Himmelen. Etter et lengre bønnesamvær, kom en engel og hentet ham. Kroppen lå igjen på bakken i jungelen, men hans sjel var fri. Dette skjedde i Amasonas hvor han var misjonær. Han var 80 år gammel og begivenheten skjedde i 1982.

I 5 ½ døgn fikk han oppleve Himmelen og fikk mye kunnskap. Jesus sa til ham at han skulle forlate misjonsgjerningen i jungelen og heller fortelle menneskene om Himmelen og det han lærte der. Denne bok er en oversettelse fra engelsk til norsk fra 12 talekassetter. Mange har blitt velsignet ved å lese denne boka.

Smith Wigglesworth - Hemmeligheten til hans kraft

Få mennesker har opplevd mer på det overnaturlige området enn Smith Wigglesworth. Finn ut hva som var hemmeligheten til hans kraft...
Les mer...

Tegn og Under

Den Hellige Ånds gjerninger fortsetter, og er like imponerende som før...
Les mer...

Samle deg skatter i Himmelen

”Samle dere ikke skatter på Jorden, hvor møll og rust ødelegger, og hvor tyver bryter seg inn og stjeler. Men samle dere skatter i Himmelen, hvor verken møll eller rust ødelegger, og hvor tyver ikke bryter seg inn og stjeler.” Jesus Kristus
Les mer...

Et blikk inn i Det himmelske hjem

...Jonathan får besøk av sin tvillingsøster Lydia et halvt år etter hennes død...
Les mer...